Vacature: Timmerman buitendienst

geplaatst in: Vacature | 0

Twee rechterhanden, spierballen, een gezonde dosis doorzettingsvermogen en een doenersmentaliteit; dat is wat jij bezit. Daarnaast ben je graag in de buitenlucht aan het werk met veelzijdige taken en de nodige vrijheid. Samen met je collega’s meters maken en mooie projecten realiseren, daar krijg jij energie van.

Wat je als Timmerman Buitendienst gaat doen:

Je gaat aan de slag met het monteren van prefab houten constructies zoals bergingen, tuinhuizen en schuttingen. Dit doe je voornamelijk voor grootschalige woningbouwprojecten. Het bouwpakket wordt ’s ochtends aangeleverd en met een team van 3 tot 9 man sta je die dag weer voor de uitdaging de nieuwe klus met elkaar te klaren.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige bouw van A tot Z. Denk aan:

 • het aanbrengen van binnen- en buitenbekleding
 • funderingen plaatsen
 • boeilijsten aanbrengen
 • deuren verplaatsen
 • service werkzaamheden

Ook kan het voorkomen dat je machines bestuurt, specialistisch timmerwerk op pakt of kleine grondwerkzaamheden uitvoert.

Wie wij zijn:

Hoogveld Montage Technieken is een dynamische organisatie met meer dan 15 jaar ervaring in ons vakgebied. Vanuit onze vestiging in Arnhem werken er wekelijks gemiddeld 15 enthousiaste collega’s aan leuke en uitdagende opdrachten. Het team bestaat uit vaste medewerkers, ingeleende krachten en andere samenwerkingspartners. Stuk voor stuk vakmensen die iedere dag weer hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat. Wat ons verbindt zijn onze aanpakkersmentaliteit en directheid.

Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van houten bergingen in alle soorten en maten, garages, carports, schuttingen en pergola’s. Daarnaast verzorgen we ook maatwerkprojecten op het gebied van hout, montage en constructies.

Wat we van jou als Timmerman Buitendienst vragen:

Flexibiliteit! Onze projecten bevinden zich namelijk door het hele land. Je bent dus bereid het hele land door te rijden. Veelal reis je samen met je collega’s dus voor de nodige gezelligheid onderweg wordt gezorgd!

Wat je verder in huis hebt:

 • We werken veel in teams dus een echte teamplayer ben je sowieso! Maar moet je zelfstandig een project draaien? Dan red jij je ook prima.
 • Je bent leergierig. We proberen als bedrijf continu een stapje verder te komen en dat verwachten we dus ook van ons team.
 • Je bent in het bezit van een geldig basis VCA. Is dat niet het geval? Dan behoort het behalen van deze opleiding tot de mogelijkheden bij ons.
 • B-rijbewijs.
 • Kun je een minishovel besturen? Dan is dat mooi meegenomen!

Onze standplaats is Arnhem dus bij voorkeur kom je uit de omgeving van Arnhem en Nijmegen. Woon je iets verder weg? Neem ook dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat we jou als Timmerman Buitendienst bieden:

Voor wat hoort wat! We vragen veel van je maar daar krijg je ook veel voor terug. Zo kom je terecht een in hecht team en een succesvol bedrijf. We werken niet voor niks al jaren voor trouwe en tevreden klanten met een top team. Open en eerlijk met elkaar samenwerken vinden we belangrijk. Alles is bespreekbaar en we zeggen waar het op staat.

En als je bij ons start laten we je niet aan je lot over. De eigenaar van het bedrijf leid je op en leert je de fijne kneepjes van het vak. Gaat het goed en wil je verder? Dan bieden we jou het perspectief van een eigen bus waardoor je zelfstandig, eventueel ondersteund door een team van collega’s, op pad kunt.

Verder bieden wij:

 • een markconform salaris afgestemd op de CAO bouw, net zoals de pensioenregeling en het tijdspaarfonds;
 • een contract in vaste dienst of een samenwerkingsovereenkomst als je graag als ZZP’er aan de slag wilt blijven;
 • uitbetaalde overuren of tijd voor tijd. Door jouw flexibiliteit vind je het niet erg om incidenteel lange werkdagen te maken.

Het aantal werkuren stemmen we af op jou. Wil je fulltime aan de slag? Heel graag! Maar we staan ook open voor parttime medewerkers.

Vragen?

Mocht je naar aanleiding van deze vacature toch nog vragen hebben of wil je met ons in gesprek over de mogelijkheden bij Hoogveld Montage Technieken? Stuur dan een email (met je telefoonnummer) naar ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

inTandem neemt het volledige werving- en selectieproces van Hoogveld MT uit handen.

Bureaus: We hebben al hulptroepen ingeschakeld om de beste mensen uit de markt te werven. Dus geen acquisitie n.a.v. deze vacature alsjeblieft!